een smal menu Iphone menu voor je mobieltje

kleiduif Het Nederlands Proppenstampers Gilde kleiduif

 

Schietlocaties van het N.P.G.

Deelname aan schiet- en trainingsdata.

In geval van deelname aan schiet- en trainingsdata te Huijbergen, Grünewald en Lienden dienen de deelnemende schutters zich vooraf op te geven bij de organisator. Dit ter voorkoming van teleurstellingen.

Zie de lijst met
schietdata van de Proppenstampers.
 


Biddinghuizen

 

"Dorhout Mees" te Biddinghuizen.

Google Maps

Schietsportcentrum "Dorhout Mees" te Biddinghuizen, Strandgaperweg 30, heeft voor onze hagelschutters een groot scala aan kleiduiven parcours mogelijkheden in de vorm van torens, rabbits, talingen, dwarse, afgaande en inkomende duiven, langzaam en snel. Tevens zijn er drie Skeetbanen en een Balltrapbaan. Het eten is er uitstekend.

Bij "Dorhout Mees" gelden voor onze schutters speciale tarieven voor het schieten op de schietdata van het NPG.

Website: Dorhout Mees

 


Emmen

 

"Schietsportcentrum " te Emmen.

Google Maps

Schietsportcentrum te Emmen, Veenakkers 30, Emmer-Compascuum heeft mogelijkheden voor hagel- pistool- en geweerschutters. Tevens zijn er 2 Olympische Skeetbanen, een Balltrap-, een Olympische trapbaan en een kleiduivenparcoursbaan.

Website: Schietsportcentrum Emmen

 


Kleve

 

"Grünewald" te Kleve.

Google Maps

Het schietsportcentrum van de Kreisjägerschaft Kleve "Grünewald" tussen Kranenburg en Goch aan de B504 in Duitsland (net voor de afslag naar Gennep)zijn vanaf Utrecht in ca. 1 uur bereikbaar met de auto. Op een aantal dinsdagmiddagen kunnen de schutters zich bekwamen met zowel Kogel als Hagel.
Geboden wordt 100 en 50 meter opgelegd, aangestreken, staand en liggend klein- en groot kalibergeweer. Men kan zijn geweer inschieten voor de jacht. Ook kan men schieten op lopend varken met elektronische waarneming. Het schieten met volmantelmunitie is echter niet toegestaan. Voor het hagelschieten is er een Skeetbaan en een Balltrapbaan. Tevens is er een driedelig haas beschikbaar voor de liefhebbers.

Website: KJS Kleve
 


Aalten

 

"Het Goor" te Aalten.

Google Maps

Schietbaan "Het Goor" van J. Voskuil, Fleurtendijk 2 te Aalten is een commerciële kleiduivenbaan, die normaal zaterdagmiddag open is voor iedereen. Andere dagen op afspraak. Geboden wordt Skeet, Trap, diverse soorten Parcours en schieten bij kunstlicht. Soms is het er druk want er komen behalve Nederlanders ook frequent Duitse schutters op de baan. De baan is vermaard en de grens is nabij. Het NPG houdt haar kampioenschappen met moderne hagelgeweren bij voorkeur op deze baan. De kantine is oergezellig en zowel de ambachtelijke braadworsten als de barbecuemogelijkheden zijn beroemd.

Website: Voskuil Aalten
 


Lienden

 

"KSV De Betuwe" te Lienden.

Google Maps

De kleiduivenschietbaan van SV De Betuwe te Lienden (Ommerenwal) biedt uitgebreide schietmogelijkheden. Met name Skeet, Trap en diverse soorten parcours. Onze schutters kunnen hier onder leiding van gediplomeerde trainers oefenen. Gekozen is voor een aantal vrijdagmiddagen per jaar.

Website: KSV De Betuwe
 


Woerden

 

"SSV Robin Hood" te Woerden.

Google Maps

In Woerden aan de Parklaan 82 ligt de schietbaanaccommodatie van SV Robin Hood. Geboden wordt op een aantal zondagmiddagen een groot aantal 50 en 25 meter schietpunten voor zwartkruit, Groot en Klein Kaliberwapens. Tevens staat ter beschikking 10 meter, klapschijven en schieten met Pijl en Boog.
Er is ook een outdoor Handboogbaan. De deelname aan de trainingen en de competitie op de NPG-schietdata staat open voor elke verlofhouder zolang de beschikbare capaciteit dit toelaat.

Website: SSV Robin Hood
 


Woerden

 

"SV Neerlandia" te Ede.

Google Maps

In Ede aan de Horsterweg 7 ligt de schietbaanaccommodatie van SV Neerlandia. Op dinsdagavond (vanaf 19.00) wordt er eerst pistool en, bij voldoende deelname, vervolgens groot kaliber geweer geschoten op de 100 meter baan. Op zaterdagmorgen kan er op de 100 meter baan groot kaliber geweer geschoten worden mits de baan beschikbaar is.

Website: SV Neerlandia
 

 

NPG Jubileum

Copyright © 2006 - 2021
Het Nederlands Proppenstampers Gilde. Alle rechten voorbehouden.