een smal menu Iphone menu voor je mobieltje

kleiduif Het Nederlands Proppenstampers Gilde kleiduif

 

Nieuws NPG

Onze NPG Website.

 

De schietsport vereniging "Het Nederlands Proppenstampers Gilde" is opgericht op 7 november 1997, dat is bekend en is te lezen op de pagina Historie.

Op elke pagina van het NPG is onderaan te lezen, Copyright © vanaf 2006, Het Nederlands Proppenstampers Gilde. Alle rechten voorbehouden.
Het jaar 2006 is dan ook het jaar waarmee we begonnen zijn informatie en foto's op het internet te plaatsen door middel van een website, bereikbaar voor iedereen.

Een jubileum voor de webmaster, ruim 10 jaar al weer, en de website is langzamerhand zodanig uitgebreid dat over alles wel informatie te vinden is over schieten met zwartkruit, hagel en kogel, wedstrijd uitslagen en records, competitie, schietdata, onze schietbaan Dorhout Mees in Biddinghuizen en andere schietlocaties, over vereniging veiligheid functionaris en basistrainer, wapen reparaties, dan nog clubartikelen en een zevental nevenactiviteiten van onze leden en natuurlijk de nieuws pagina's met foto's.
Info over verlof en wetgeving, schietsport organisaties en verenigingen, link pagina's, wapens en nog veel meer...

Uit veiligheidsoverweging heb ik als webmaster een leden pagina moeten creŰren, om er voor te zorgen dat niet alle gegevens van onze leden toegankelijk zijn voor iedereen.
Er staan bijvoorbeeld al meer dan 4000 foto's op onze site en dan nog maar niet te praten over alle namen van onze leden op de pagina's van de nieuws en wedstrijd uitslagen.

Vanzelfsprekend heb ik wel rekening gehouden met ge´nteresseerden voor de schietsport die, zonder te behoeven in te loggen op de leden pagina, gebruik kunnen maken van het menu en kunnen lezen wat het NPG inhoud, wat we doen en wat de mogelijkheden en verplichtingen zijn van onze schietsportvereniging.

Voor mij zelf?
af en toe geen website maar een rondje schieten.

en verder nog...

ach, ik neem nog maar een glaasje, ik ga nu toch niet schieten.

Proost...
de webmaster.

Helaas... als niets meer werkt!

 

NPG Jubileum

Copyright © 2006 - 2021
Het Nederlands Proppenstampers Gilde. Alle rechten voorbehouden.